Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Als beste uit de bus; Lussory Premium Sparkling White Wine Alcoholvrij

Noordelijk Ballonvaartcentrum - 31-JULI-2024

Een van de gezelligste momenten tijdens het programma van de ballonvaart, is toch wel de champagneluchtdoop.Tijdens dit onderdeel verteld de piloot namelijk een best interressant verhaal; hoe ging de eerste ballon de lucht in?, wie zaten daarin?, en hoe liep het eigenlijk af dit spannende verhaal.

Verantwoordelijk voor onze passagiers

Stap je bij ons in de ballon?, dan sta je na de ballonvaart met een glas champagne in de hand, zeer waarschijnlijk, aandachtig te luisteren. Maar hoe gezellig ook, toch hebben we er onlangs voor gekozen om het mooie verhaal te behouden en de champagne ook. Wel wordt de champagne vanaf deze zomer alcoholvrij geschonken. Na het afsluitende programma keer je weer huiswaarts met de auto of misschien de fiets. Dat is wel iets om rekening mee te houden. Omdat we ons verantwoordelijk voelen voor onze gasten, willen we dat ze na afloop veilig thuis komen. Daarom gaat onze voorkeur uit naar een alcoholvrije optie.  

Spaanse bubbels winnen

Het was een kleine zoektocht maar we hebben een heerlijke alcoholvrije champagne gevonden. Wij verwelkomen de Lussory Premium Sparkling White Wine.Een heerlijke wijn zonder alcohol. Lekker bruisend en droog van smaak met aroma's van peer, citrus en zoete perzik. Feestelijke bubbels en fris van smaak is deze op en top Spaanse alcoholvrije wijn.

Een weetje, hoe wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Alcohol vrije wijn wordt in eerste instantie net als gewone wijn gemaakt. Door middel van speciale technieken, waaronder de vacuumtechniek, wordt de alcohol aan de wijn onttrokken. Daarom  behoudt de alcoholvrije wijn nog steeds de smaken van gewonen wijn maar blijft er geen tot maximaal 0,5 % alcochol over. Deze wijn smaakt iets zoeter dan een wijn met alcohol. De reden is dat alcohol het zoetige karakter licht maskeert, waardoor dit bij wijn zonder alcohol eerder opvalt. Toch bevat deze wijn niet meer restsuikers. En trouwens ook geen andere toevoegingen. Wel zo prettig.

Door onze piloten crew en alle medewerkers op kantoor, is na een geslaagde wijntest, deze wijn als beste uit de bus gekomen. En omdat de meeste stemmen tellen zal de Lussory Zero per 1 Juli 2024 aan onze gasten gepresenteerd worden. Proost, op alle mooie ballonvaarten in 2024.

  

Delen via: